Leerlab 11 november

Leerlab 11 november

Vandaag stond de generale op de planning. Elke groep heeft zijn escaperoom laten testen. Hmmm de logica die door het groepje werd ervaren om de puzzels op te lossen, was bij de meeste proefpersonen niet aanwezig. Iedereen liep vast en wist op bepaalde momenten niet hoe ze verder kwamen met de puzzels.  Sommige puzzels waren niet duidelijk genoeg. Tips mochten worden gegeven, maar waren nog niet bedacht. Elke groep vond het maar lastig om niet te helpen.

Nadat de generale was afgelopen, is de rest van de tijd besteed aan het aanpassen en/of verder uitwerken van de puzzels.

De tijdsdruk zorgde voor best wat boze reacties op elkaar. Wie was er verantwoordelijk voor de puzzel die slecht liep en hoe krijgen we het nu nog allemaal op tijd aangepast? Het ombuigen van die negatieve gedachtes was voor sommigen best lastig, maar lukte op een gegeven moment wel. Samen is er hard gewerkt vandaag.

Volgende week is de afsluiting van het project. Elke groep heeft de opdracht gekregen om komende week de aandachtspunten in de escaperoom te verbeteren.