kerst 2021

kerst 2021

Sinterklaas is net weg en we zitten alweer in de kerstsfeer. Druk gaan we aan de slag  met het versieren van de klas en het optuigen van de kerstboom. Er worden weer prachtige knutselwerkjes gemaakt van kerstbomen vouwen tot grote kerststerren maken voor op het raam en daar horen natuurlijk een hele hoop glitters bij.

Ook dit jaar mochten de groepen 1/2 hun mooie zangkunsten laten horen als kerstkoor. Druk werd er geoefend en de hoogste tonen werden gehaald. Het zorgde voor veel gezelligheid en een mooie glimlach op ieder gezichtje met binnenkomst.

Het was  mooi om te zien hoe goed er werd geholpen voor de voedselbank. Geweldig hoe veel er werd ingezameld en hoe de kinderen graag hun steentje bij willen dragen.

Helaas hebben we niet alle activiteiten kunnen doen die we met de kinderen gepland hebben staan. Maar ondanks dat hebben we de laatste schooldag van 2021 nog goed kunnen afsluiten met een gezellig kerstontbijt. Er werd veel lekkers meegenomen van thuis, de tafels waren mooi gedekt en de kinderen zagen er weer prachtig uit. Voor het ontbijt hebben ze een mooie placemat kunnen inkleuren, daarna werd er gezellig gekletst, heerlijk gegeten en hebben we met zijn alle kunnen genieten van de laatste dag.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!