Goede doelen met kerst

Goede doelen met kerst

Rond de kerstdagen kiezen we op de Elstar altijd voor verschillende goede doelen. Dit jaar hebben we aandacht gegeven aan twee fantastische goede doelen die heel dicht bij de beleving van de kinderen.

Ziekenhuismedewerkers op de Corona-afdeling.

De afgelopen week hebben de kinderen hard gewerkt aan allerlei versieringen en verrassingen voor de medewerkers van verschillende ziekenhuizen; CWZ, het Radboud, het ziekenhuis Rivierenland Tiel en het Rijnstate.

Ze hebben vlaggetjes gemaakt met kerstwensen en opstekers. Waxinelichtjes gemaakt, kerstkaarten geschreven en kerststerren gevouwen, allemaal om de verpleegkundigen en de IC medewerkers van de Corona afdelingen een hart onder de riem te steken.

De dozen zijn aangevuld met allerlei lekkers door de AC en een pakketje van Zuivelhoeve Kronenburg, bedankt hiervoor! En kijk hoe blij ze er mee waren!

 

 

 

 

 

 

De voedselbank.

Vandaag hebben wij genoten van een heerlijk kerst ontbijt. Samen genieten van lekker eten is helaas niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Daarom hebben de kinderen allerlei lekkere dingen ingezameld voor de voedselbank. Zo kan iedereen genieten van lekker eten. Namens basisschool de Elstar zijn er ruim 30 kratten met eten aangeboden aan de Voedselbank. Bedankt!

 

Wij wensen jullie allemaal alvast fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar, blijf gezond!